Haberler->Son Haberler->BİLATERAL İMPLANTLI OLAN ÜYELERİMİZİN DERNEK ÜYE TANITIM KARTLARI( Duyuru 9
BİLATERAL İMPLANTLI OLAN ÜYELERİMİZİN DERNEK ÜYE TANITIM KARTLARI( Duyuru 9

COCHLEAR İMPLANT DERNEĞİNDEN DUYURU 9
( Bilateral İmplantların dernek üye kartlarına geçirilmesi)
Derneğimizce koklear implant kullanıcısı olan üyelerimize ön tarafında kullanıcı ve cihaz bilgileri arka tarafında ise cihazın kullanımı ile ilgili bilgilerin bulunduğu "Üye Tanıtım kartı" verilmektedir.
Geçtiğimiz Aralıktan başlayan uygulama ile çift cihaz takılan küçük üyelerimizin kartlarına bu yeni durumu da ilave ederek yenilemek istiyoruz.
Bu durumda olan üyelerimizin ikinci cihazının takılım tarihini ( Yanlızca Yıl ve Ay olarak) ve yeni cihazın modelini eğer ikinci cihaz ilk cihazın takıldığı klinikte değilde bir başka klinikte yapıldı ise veya ikinci cihaz ilkinden değişik markada ise bu konuları bir mesaj ile bildirmelerini bekliyoruz.
Bildirimlere göre yeni kartları bastırılarak gönderilecektir ( Karttaki telefon bilgilerinin aktif bilgileri taşıması gerektiğinden telefon numaraları veya adresleri de değişen üyelerimiz bu değişiklikleri de bildirmelerini bekliyoruz.( Telefon ve adres bilgilerini isteyen üyelerimiz özelden de bildirebilirler.)
Diğer yönden ye olmalarına karşın ellerinde üye tanıtım kartı bulunmayan arkadaşlarımızda bilgi verir iseler onlar içinde kart bastırabiliriz.[B]